Ateriapalvelut ja muut oheispalvelut

Ravintola Kaupinpuisto UKK-instituutti

Ateriapalvelut Ravintola Kaupinpuistossa

UKK-instituutissa toimiva 150-paikkainen Ravintola Kaupinpuisto tarjoaa maittavat kokousruokailut ja kahvitukset. Päivän ateriapaketti alkaen 17,50 €/hlö (sisältää tulokahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin). Ilta- ja viikonloppuhinnat sopimuksen mukaan.

Linkosuo Ravintola Kaupinpuisto
puh. 020 770 2488
s-posti: kaupinpuisto(a)linkosuo.fi
verkkosivut Linkosuon juhlapalvelut

Kesäaikaan ravintolan yhteydessä on Näsijärven suuntaan avautuva ulkoterassi pöytäryhmineen. Aivan UKK-instiuutin nurkalla sijaitseva Urhon Kota tarjoaa puolestaan ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea erämaatunnelmaa kaupungin kupeessa. Myös kodan tarjoilut hoitaa Ravintola Kaupinpuisto.

 

Ohjattua liikuntaa UKK Terveyspalvelut Oy

Kuntokartoitus tai ohjattua liikuntaa kokouksen yhteyteen

Haluatko kokouspäiväsi osaksi kuntokartoituksen tai ohjattua liikuntaa? UKK Terveyspalvelut Oy on UKK-instituutin pääosin omistama terveyden, terveysliikunnan ja hyvinvoinnin palveluihin keskittynyt yritys, joka toimii UKK-instituutin tiloissa. UKK Terveyspalvelut tarjoaa kokouspäivääsi yhdistettynä muun muassa kuntotestejä, liikuntaa ja asiantuntijaluentoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous UKK Terveyspalvelut Oy

 

Näsijärven ranta

Uimaranta ja rantasauna takkatupineen

UKK-instituutin vieressä sijaitsee yleinen uimaranta ja aivan sen kyljessä Kaupinojan sauna. Saunaa ylläpitävä Tampereen talviuimarit ry vuokraa rantasaunan yhteydessä olevaa viihtyisää takkatupaa keittiöineen ja erillisine saunoineen yksityistilaisuuksiin.

Tutustu lisää Tampereen Talviuimarit ry

 

Tutustu myös

Kokoustilat ja -hinnat

Kulkuyhteydet ja ajo-ohje

Lähetä tiedustelu kokoustilasta

 
Edellinen muokkaus: 28.11.2016