Ateriapalvelut ja oheispalvelut

Ateriapalvelut ja muut oheispalvelut

Ravintola Kaupinpuisto UKK-instituutti

Ravintola Kaupinpuisto häät

Ravintola Kaupinpuisto

UKK-instituutissa toimiva Ravintola Kaupinpuisto tarjoaa arkisin tasokkaan lounaan sekä maittavat kokouskahvitukset. Esimerkiksi päivän kokouspaketti sisältäen aamukahvin ja suolaisen palan, lounaan sekä iltapäiväkahvin ja makean alkaen 17,90 euroa/hlö.

Valoisa ja avara ravintolasali soveltuu hyvin myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolassa vietetäänkin usein perhejuhlia kuten häitä, valmistujaisia ja muistotilaisuuksia sekä yritysten pikkujouluja, eläkejuhlia ja tyky-päiviä. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa ja kesäaikaan lisäpaikkoja tarjoaa Näsijärven suuntaan avautuva ulkoterassi.

Aivan UKK-instituutin nurkalla sijaitseva Urhon Kota tarjoaa puolestaan ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea erämaatunnelmaa kaupungin kupeessa. Ravintola Kaupinpuistosta voit vuokrata kodan omaan käyttöösi ja tilata tarjoilut.

Ota yhteyttä ravintolaan ja kerro toiveistasi

Linkosuo Ravintola Kaupinpuisto
puh. 020 770 2488
s-posti: kaupinpuisto(a)linkosuo.fi
verkkosivut Ravintola Kaupinpuisto

 

Ohjattua liikuntaa UKK Terveyspalvelut Oy

Kuntokartoitus tai ohjattua liikuntaa kokouksen yhteyteen

Haluatko kokouspäiväsi osaksi kuntokartoituksen tai ohjattua liikuntaa? UKK Terveyspalvelut Oy on UKK-instituutin pääosin omistama terveyden, terveysliikunnan ja hyvinvoinnin palveluihin keskittynyt yritys, joka toimii UKK-instituutin tiloissa. UKK Terveyspalvelut tarjoaa kokouspäivääsi yhdistettynä muun muassa kuntotestejä, liikuntaa ja asiantuntijaluentoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous UKK Terveyspalvelut Oy

 

Näsijärven ranta

Uimaranta ja rantasauna takkatupineen

UKK-instituutin vieressä sijaitsee yleinen uimaranta ja aivan sen kyljessä Kaupinojan sauna. Saunaa ylläpitävä Tampereen talviuimarit ry vuokraa rantasaunan yhteydessä olevaa viihtyisää takkatupaa keittiöineen ja erillisine saunoineen yksityistilaisuuksiin.

Tutustu lisää Tampereen Talviuimarit ry

 

Tutustu myös

Kokoustilat ja -hinnat

Kulkuyhteydet ja ajo-ohje

Lähetä tiedustelu kokoustilasta

 
Edellinen muokkaus: 24.08.2017