Ateriapalvelut ja oheispalvelut

Ateriapalvelut ja muut oheispalvelut

Ravintola Kaupinpuisto UKK-instituutti

Ravintola Kaupinpuisto häät

 

Maittava lounas ja kokoustarjoilut valoisassa Sylvin Salissa

Buffetlounas

UKK-instituutissa toimiva Sylvin Sali tarjoaa arkisin hyvänmakuista, hyvää oloa edistävää ja paikan päällä valmistettua lounasruokaa. Keittiössä kokataan isolla sydämellä laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita käyttäen – kotimaisuutta ja lähituotantoa suosien. Sylvin Salin keittiömestari valmistaa mm. oman uunin leipää, kaikki tarjottavat laktoosittomina ja päivittäisen vaihtoehdon kasvisruokailijoille. Buffetlounas on katettu maanantaista perjantaihin klo 11–13 ja ryhmille sopimuksen mukaan.

Tutustu lounaslistaan

Makoisat kokouspaketit

Sylvin Salissa tarjotaan maittava hengähdyshetki intensiiviseen kokous- tai koulutuspäivään. Valittavanasi on erilaisia kokouspaketteja koko päivän tilaisuuksiin ja aamu- tai iltapäiviin. Päivän herkullisen buffetlounaan sijaan voit tilata ennakkoon myös keittiömestarin paremman lounaan. Ennakkotilauksesta päivän lisäpiristykseksi on valittavana myös mm. luomukaurapuuroa tuoremarjahillokkeella, hedelmävalikoima tai marjasmoothie.

Katso kokouspaketit

Juhlat tulossa? Anna me huolehdimme.

Valoisa ja avara ravintolasali soveltuu hyvin myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Esteettömässä Sylvin Salissa vietetäänkin perhejuhlia kuten häitä, valmistujaisia ja muistotilaisuuksia sekä yritystilaisuuksia, pikkujouluja ja järjestöjen tapahtumia. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Kesäaikaan lisäpaikkoja tarjoaa Näsijärven suuntaan avautuva ulkoterassi

Sylvin Salin toiminnasta vastaava Tolppa Ravintolat Oy on kokenut ja tykätty juhlapalveluiden järjestäjä, joka tarjoaa hyvänmakuista ja näyttävää juhlaruokaa isoihin ja pienempiin tarpeisiin.

 

Sylvin Sali

sähköposti heini.tolppa(a)tolpparavintolat.fi
puhelin 0400 937 833
yhteydenottopyyntö verkkolomake

verkkosivut tolpparavintolat.fi 

 

Ohjattua liikuntaa UKK Terveyspalvelut Oy

Kuntokartoitus tai ohjattua liikuntaa kokouksen yhteyteen

Haluatko kokouspäiväsi osaksi kuntokartoituksen tai ohjattua liikuntaa? UKK Terveyspalvelut Oy on UKK-instituutin pääosin omistama terveyden, terveysliikunnan ja hyvinvoinnin palveluihin keskittynyt yritys, joka toimii UKK-instituutin tiloissa. UKK Terveyspalvelut tarjoaa kokouspäivääsi yhdistettynä muun muassa kuntotestejä, liikuntaa ja asiantuntijaluentoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous UKK Terveyspalvelut Oy

 

Näsijärven ranta

Uimaranta ja rantasauna takkatupineen

UKK-instituutin vieressä sijaitsee yleinen uimaranta ja aivan sen kyljessä Kaupinojan sauna. Saunaa ylläpitävä Tampereen talviuimarit ry vuokraa rantasaunan yhteydessä olevaa viihtyisää takkatupaa keittiöineen ja erillisine saunoineen yksityistilaisuuksiin.

Tutustu lisää Tampereen Talviuimarit ry

 

Tutustu myös

Kokoustilat ja -hinnat

Kulkuyhteydet ja ajo-ohje

Lähetä tiedustelu kokoustilasta

 
Edellinen muokkaus: 31.03.2019