Koulutus

UKK-instituutin koulutus – kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Täydennyskoulutusta UKK-instituutissa 

Valitse itsellesi sopiva tapa opiskella

UKK-instituutti järjestää koulutusta terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaisille ja opiskelijoille, järjestötoimijoille sekä muille terveyden ja terveysliikunnan edistäjille. Koulutuksemme pohjautuu tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat UKK-instituutin tutkijat ja asiantuntijat.
 

Katso sähköinen koulutuskalenteri ja ilmoittaudu

Koulutusta Tampereella – inspiraatiota ja välineitä

Osallistu käytännönläheiseen lähiopetuspäivään UKK-instituutissa Tampereella.
Tutustu vuoden 2019 koulutuspäiviin.

 

Monimuotokoulutus – tukea ja käytännön harjoittelua

Monimuotokoulutuksissamme perehdyt koulutuksen aiheeseen itseopiskellen ja oppimistehtäviä tehden Opintuutti-verkko-oppimisalustallamme. Lisäksi perehdyt käytäntöön lähiopetuspäivien aikana UKK-instituutissa Tampereella.
Tutustu vuoden 2019 monimuotokoulutuksiin.

 

Verkkokoulutus – opiskele missä ja milloin vaan

Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen ja opiskelun oheen. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Perustaidot tietokoneen ja verkon käytöstä riittävät.
Tutustu vuoden 2019 verkkokoulutuksiin.

 

Tilauskoulutus – yhdessä oppimaan

Toteutamme kaikkia koulutuksiamme tilaajan tarpeisiin sovellettuina tilauskoulutuksina. Voit tilata työyhteisöllesi tai opiskelijaryhmällesi räätälöidyn verkkokoulutustoteutuksen, yksittäisiä asiantuntijaluentoja, koulutuspäiviä ja /tai käytännön työpajoja useista eri aihealueista.
Tutustu tilauskoulutukseen.

 

Webinaarit – uusin tutkimustieto suoraan sinulle

Järjestämme maksullisia asiantuntijawebinaareja terveysliikunnan eri aihealueista. Lisäksi kerromme ajankohtaisia tutkimus- ja hankekuulumisia maksuttomien verkkoluentojen muodossa.
Kevään 2019 webinaarisarjan aiheena on Iäkkäiden liikkuminen – haaste vai mahdollisuus. Viiden verkkoluennon sarja toteutetaan maalis-toukokuussa.

 

Yleisiä koulutustietoja

Koulutustemme hinnat vaihtelevat ja sisältävät hieman eri asioita koulutuksen toteutustavan mukaan. Osallistumismaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista.

UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta.

Ilmoittaudu muihin kuin verkko- ja monimuotokoulutuksiin viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua puhelimitse p.  050 406 2069, sähköpostilla koulutus(a)ukkinstituutti.fi tai verkossa.

Lähetämme ilmoittautuneille koulutuskutsun, mahdollisen ennakkomateriaalin ja laskun osallistumismaksun suorittamista varten noin kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Peruutusmaksut
Seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista perimme toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu vielä myöhemmin, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta koulutukseen, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

 

 

 

 
Edellinen muokkaus: 21.05.2019