UKK-instituutin koulutus – kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Täydennyskoulutusta UKK-instituutissa 

Valitse itsellesi sopiva tapa opiskella

UKK-instituutti järjestää koulutusta terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä muille terveyden ja terveysliikunnan edistäjille. Koulutuksemme pohjautuu tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat UKK-instituutin tutkijat ja asiantuntijat.
 

Katso sähköinen koulutuskalenteri ja ilmoittaudu

Tilaa painettu koulutuskalenteri 2019

Koulutusta Tampereella – inspiraatiota ja välineitä

Osallistu käytännönläheiseen lähiopetuspäivään UKK-instituutissa Tampereella.
Tutustu vuoden 2018 koulutuspäiviin.

 

Monimuotokoulutus – tukea ja käytännön harjoittelua

Monimuotokoulutuksissamme perehdyt koulutuksen aiheeseen itseopiskellen ja oppimistehtäviä tehden Opintuutti-verkko-oppimisalustallamme. Lisäksi perehdyt käytäntöön lähiopetuspäivien aikana UKK-instituutissa Tampereella.
Tutustu vuoden 2018 monimuotokoulutuksiin.

 

Verkkokoulutus – opiskele missä ja milloin vaan

Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen ja opiskelun oheen. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Perustaidot tietokoneen ja verkon käytöstä riittävät.
Tutustu vuoden 2018 verkkokoulutuksiin.

 

Tilauskoulutus – yhdessä oppimaan

Toteutamme kaikkia koulutuksiamme tilaajan tarpeisiin sovellettuina tilauskoulutuksina. Voit tilata työyhteisöllesi tai opiskelijaryhmällesi räätälöidyn verkkokoulutustoteutuksen, yksittäisiä asiantuntijaluentoja, koulutuspäiviä ja /tai käytännön työpajoja useista eri aihealueista.
Tutustu tilauskoulutukseen.

 

Webinaarit – uusin tutkimustieto suoraan sinulle

Järjestämme maksullisia asiantuntijawebinaareja terveysliikunnan eri aihealueista. Lisäksi kerromme ajankohtaisia tutkimus- ja hankekuulumisia maksuttomien verkkoluentojen muodossa.
Tutustu syksyn 2018 webinaarisarjaan Ravitsemuksen erityiskysymykset.

 

Yleisiä koulutustietoja

Koulutustemme hinnat vaihtelevat ja sisältävät hieman eri asioita koulutuksen toteutustavan mukaan. Osallistumismaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista.

UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta.

Ilmoittaudu muihin kuin verkko- ja monimuotokoulutuksiin viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua puhelimitse p. 03 282 9600 tai 050 406 2069, sähköpostilla ukkoulutus(a)uta.fi tai verkossa.

Lähetämme ilmoittautuneille koulutuskutsun, mahdollisen ennakkomateriaalin ja laskun osallistumismaksun suorittamista varten noin kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Peruutusmaksut
Seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista perimme toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu vielä myöhemmin, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta koulutukseen, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

 Kysy lisää koulutuksistamme

Kirsi Repo
Kirsi Repo
koulutuskoordinaattori
Puh. 03 2829 600
2. Puh. 050 4062 069
Nina Merivirta-Köykkä
Nina Merivirta-Köykkä
verkkopedagogi
kasvatustieteiden maisteri, E-Learning Specialist
Puh. 03 2829 278
2. Puh. 050 4014 690

Hae KKI-koulutustukea

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma (KKI) myöntää KKI-koulutustukea (vertais)ohjaajille, liikuntavastaaville ja liikuntaneuvojille mahdollistamaan osallistumisen koulutuksiin, jotka edistävät matalan kynnyksen liikuntaryhmien toimintaa tai muuten kannustavat terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikunnan pariin. KKI-koulutustuki on 50-80 % koulutuksen hinnasta.

KKI-koulutustukea voi hakea myös UKK-instituutin toteuttamiin koulutuksiin.

KKI-koulutustuessa on jatkuva haku. Lisätietoja KKI-koulutustuesta sekä sähköinen hakulomake löytyvät KKI-ohjelman verkkosivuilta.

 

 

 

 

 
Edellinen muokkaus: 06.11.2018