Koulutusta Tampereella

Toteutamme käytännönläheisiä lähiopetuspäiviä UKK-instituutissa Tampereella. Koulutuksissa pureudutaan teorian lisäksi käytännön harjoitteisiin. Lisäksi järjestämme ajankohtaispäiviä osaamisalueemme kiinnostavista aiheista.

Kaikki koulutuksemme voidaan toteuttaa sovellettuina tilauskoulutuksina tilaajan tarpeisiin räätälöiden.

Tutustu vuoden 2017 lähiopetuskoulutuksiimme:

Työkaluja istumisen vähentämisen arviointiin – saatiinko muutosta aikaan?

Koulutuspäivä tarjoaa työkaluja istumisen vähentämistoimenpiteiden arviointiin ja tietoa istumisen haitoista ja istumisen vähentämisen keinoista. Koulutuksen ajankohta on 6.4.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Olkapäät ahtaalla – toimintahäiriöiden aktiivinen kuntoutus

Työ ja vapaa-ajan harrasteet, myös liikunta, voivat kuormittaa olkanivelen rakenteita haitallisesti. Koulutuksessa perehdyt progressiivisesti etenevään toiminnalliseen täsmäharjoitteluun kuntoutuksen kulmakivenä. Koulutuksen ajankohta on 26.4.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Tule-oireinen kuntosalilla

Koulutuksessa perehdyt biomekaanisesti turvallisiin perusliikemalleihin kehon eri osissa ja niiden soveltamiseen niska-, olkapää-, alaselkä- ja polvipotilailla kuntosaliharjoittelussa. Lisäksi tutustut tule-oireisten liikuntasuosituksiin ja turvalliseen annosteluun. Koulutuksen ajankohta on 27.4.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Musiikki liikkumisen katalysaattorina

Koulutuksessa tutustut siihen, miten musiikki meihin vaikuttaa ja kuinka musiikkia voidaan käyttää liikkumisen ja harjoittelun tukena muun muassa kävely- ja juoksuharjoittelussa, lihaskuntoharjoitteissa sekä venyttelyn ja rentoutumisen välineenä. Koulutuksen ajankohta on 16.11.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Liikettä työpäivään

Työterveyslaitoksen kanssa yhteistyössä järjestettävässä koulutuksessa saat uusinta tietoa työikäisten terveysliikunnasta ja sen edistämisestä. Koulutuksen ajankohta on 22.11.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

27. Valtakunnalliset terveysliikuntapäivät

Vuoden 2017 seminaarin aiheena on Kustannusvaikuttavaa elintapaneuvontaa – yhteinen tehtävä.
Ajankohta on 11.–12.10. Ohjelma julkaistaan huhtikuussa. Ilmoittautuminen on jo auki.

 

Selkäneuvonnalla hoitotyöntekijän selkäkivut hallintaan – tutkimuksessa kehitetty neuvontamalli ryhmätapaamisiin

Tulossa uusi koulutus syksyllä 2017. Lisätietoa julkaistaan keväällä.

Koulutuksessa opit selkäneuvontamallin, josta saat yksityiskohtaiset tuntisisällöt muokattavaksi eri kohderyhmille. Neuvonnan on osoitettu vähentävän selkäoireita potevien kipuun liittyvää huolestuneisuutta ja liikkumisen pelkoa, joilla on merkittävä rooli kivun pitkittymisessä.
Koulutus pohjautuu Hoitohenkilöstön selkävaivojen ehkäisytutkimukseen (NURSE RCT), joka voitti vuoden 2016 Liikuntalääketieteellinen tutkimus -palkinnon.

 
 
Edellinen muokkaus: 30.11.2016