Monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus

Järjestämme kattavia koulutuskokonaisuuksia, jotka sisältävät käytännönläheistä lähiopetusta sekä itseopiskelua, oppimistehtäviä ja verkkotapaamisia Opintuutti-verkko-oppimisalustalla. Kouluttajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan. Vuonna 2018 on tarjolla viisi monimuotokoulutusta.

Ikiliikeohjaajan monimuotokoulutus – terveysliikunnan ohjaaminen ikääntyneille

Suomen Voimisteluliiton kanssa yhteistyössä toteutettavassa uudessa koulutuksessa perehdyt elimistössä tapahtuviin ikääntymismuutoksiin ja niiden huomioimiseen liikuntaharjoittelussa. Lisäksi tutustut ikääntyneille suunnattuihin terveyttä edistäviin, turvallisiin ja tehokkaisiin ryhmäliikuntatunteihin ja niiden suunnitteluun. Syksyn 2018 koulutuskokonaisuuden aloitus 10.12.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Starttikurssi terveysliikunnan ohjaajille – turvallista ja tehokasta ryhmäliikuntaa aikuisille

Suomen Voimisteluliiton kanssa yhteistyössä toteutettavassa koulutuksessa perehdyt fyysisen harjoittelun perusteisiin ja tutkittuun tietoon terveysliikunnasta. Koulutus tarjoaa sinulle neuvoja ja työkaluja turvallisten ja tehokkaiden ryhmäliikuntatuntien suunnitteluun ja toteutukseen.
Koulutuskokonaisuuden seuraava aloitus 18.3.2019.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä

Tampereen Urheilulääkäriaseman toteuttamassa koulutuksessa saat fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn arviointiin epäsuoralla polkupyöräergometritestillä ja perehdyt käytännön harjoituksilla testin tekemiseen ja tulosten tulkintaan.
Koulutuskokonaisuuden seuraava aloitus 4.4.2019.
Katso lisätietoa koulutuskalenterista.

 
 
Edellinen muokkaus: 21.11.2018