Verkkokoulutus                 Opintuuttilogo

Tutkittuun tietoon pohjautuvat verkkokoulutukset tarjoavat sinulle helpon ja edullisen tavan kehittää osaamistasi. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden sekä tietysti ripauksen aikaa. Perustaidot tietokoneen ja verkon käytöstä riittävät.

Itseopiskelupakettiemme avulla voit kouluttautua omassa tahdissasi ilmoitetun opiskeluajan aikana. Aikataulutetuissa ryhmätoteutuksissa opiskelet UKK-instituutin tutorin ohjauksessa ja pääset kehittämään osaamistasi myös vertaisryhmän tuella. Kestävyyskunnon arvioimiseen kävelytesteillä perehdyt ohjaajan tuella verkko-opintoina.

Liikkumalla terveyttä

Terveyden edistämisen ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu tiivis itseopiskelupaketti käsittelee perustietoja liikunnan vaikutuksia hyvinvointiin, terveyteen ja kunnon osa-alueisiin.

Tutustu koulutukseen
Katso koulutuksen esittelyvideo (YouTube)

"Selkeät ja hyvät perusmateriaalit"

 

Liikuntaneuvonnan perusteita ja välineitä

Liikuntaneuvontaa toteuttaville terveyden edistämisen ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu itseopiskelupaketti. Viisiosaisen oppimiskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa oppijan liikuntaneuvonnan osaamista.

Tutustu koulutukseen
Katso koulutuksen esittelyvideo (YouTube)

"Hyvä ja kattava opetuspaketti. Erityiskiitos lukuisista työkaluista, joita voi hyödyntää omassa työssään"

 

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen

Verkkokoulutus auttaa sinua ymmärtämään, mikä on keskeistä terveellisessä ravitsemuksessa sekä miten ja millä tavalla ravitsemukseen liittyviin teemoihin kannattaa tarttua asiakastyössä. Tavoitteena on, että opit motivoimaan asiakasta tekemään yksinkertaisia ja oleellisia muutoksia elämäntapojen parantamiseksi.
Koulutus sisältää tietoa, vinkkejä, oppimistehtäviä ja harjoituksia ravitsemuksesta sekä muutokseen vaikuttavista tekijöistä.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 8.1.2019 kahden kuukauden ohjattuna ryhmätoteutuksena.
Tutustu koulutukseen.

"Sain koulutuksesta enemmän kuin olin osannut toivoa. Odotukset ylittyivät! Tällaiset konkreettiset vinkit ja työvälineet asiakastyöhön ovat tärkeitä ja tervetulleita"

 

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta

Verkkokoulutuksessa tutustut monipuolisiin tosielämän asiakasesimerkkeihin, jotka sitovat koulutuksen tietopuolen vahvasti käytännön liikuntaneuvontatyöhön. Koulutuksen myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja/tai liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. Saat asiakastyön tueksi diagnoosipohjaisia liikuntaneuvonnan muistilistoja, joiden pohjalta osaat kartoittaa asiakkaan tilannetta monipuolisesti.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 23.1.2019 kahden kuukauden ohjattuna ryhmätoteutuksena.
Tutustu koulutukseen.

"Koulutus oli hyvin rakennettu. Luennot ja luentomateriaalit loistavia, joista hyötyä jatkossakin"

 

Kestävyyskunnon arviointi UKK-kävelytestillä

Ohjatussa verkkokoulutuksessa opit järjestämään aikuisväestölle soveltuvan kahden kilometrin UKK-kävelytestin luotettavasti ja turvallisesti. Koulutus sisältää testin perusteet, toteuttamisen ja testitulosten käytön yksilöllisessä liikuntaneuvonnassa.

Tutustu koulutukseen.

”Materiaali on hyvä ja jää edelleen käytettäväksi. Asiat tuli helposti selväksi”

 

Kestävyyskunnon arviointi 6 minuutin kävelytestillä

Ohjatussa verkkokoulutuksessa saat valmiudet suunnitella, järjestää ja toteuttaa aikuisväestölle soveltuva 6 minuutin kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Koulutus sisältää testitulosten laskemisen ja tulkitsemisen sekä kestävyysliikunnan annostelun tulosten perusteella.

Tutustu koulutukseen.

"Hyvä kokonaisuus. Kurssi eteni selkeästi ja aikaa tehtäville oli riittävästi omassa aikataulussa"

 

 

 
Edellinen muokkaus: 14.09.2018