ravitsemuksen erityiskysymykset

Ravitsemuksen erityiskysymykset

Kokosimme koulutustemme palautteiden perusteella kysytyimmät aiheet syksyn ravitsemuksen webinaarisarjaan. Ravitsemusalan ammattilaiset perehdyttävät tutkitun tiedon pohjalta ajankohtaisiin aiheisiin ja antavat käytännön vinkkejä ohjaustyöhön.

Kenelle?
Sarjan esitykset soveltuvat terveydenhuollon ja liikunta-alojen ammattilaisille sekä muille aiheista kiinnostuneille.

Hinta 20 €/webinaari. Koko sarja 100 € (sis. 6 webinaaria). Osallistuja saa itselleen luentomateriaalit pdf-muodossa.

Huom! Jos haluat ilmoittautua kerralla koko sarjaan, jätä ilmoittautumislomakkeen vapaa viesti -kenttään tästä tieto ensimmäiselle luennolle ilmoittautuessasi.
Jos olet estynyt osallistumaan online, saat tallenteen pyydettäessä. Tutustu sarjan esitteeseen.

Tiistai 23.10. klo 14–15
Mistä ravitsemusta koskeva tieto on peräisin?

Jaakko Mursu, FT, dos., laillistettu ravitsemusterapeutti, Itä-Suomen yliopisto
Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Torstai 1.11. klo 14–15
Humpuukiväitteitä painonhallinnasta ja kehon muokkauksesta

Juha Hulmi, LitT, liikuntafysiologian dos., akatemiatutkija, tietokirjailija, Jyväskylän yliopisto
Lisätietoa ja ilmoittautumnen.

Torstai 8.11. klo 14–15
Vatsa- ja suolistovaivojen ravitsemushoito

Leena Putkonen, laillistettu ravitsemusterapeutti, FODMAP-asiantuntija, tietokirjailija
Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Maanantai 12.11. klo 14-15
Paljon energiaa kuluttavien asiakkaiden ravitsemusohjaus

Anna Ojala, ETM, ravitsemusasiantuntija, UKK-instituutti/Tampereen Urheilulääkäriasema ja Suomen Olympiakomitea
Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Torstai 22.11. klo 14-15
Iäkkäiden ravitsemusohjaus – mitä huomioida ohjaustyössä?

Kirsti Uusi-Rasi, FT, dos., laillistettu ravitsemusterapeutti, UKK-instituutti
Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Tiistai 27.11. klo 13-14
Potilaan painonhallinta käytännössä – muistilista terveydenhuollon ammattilaisille

Patrik Borg, ETM, ravitsemusasiantuntija, Helsingin Urheilulääkäriasema, pj. Suomen lihavuustutkijat ry
Lisätietoa ja ilmoittautuminen.


 

 
Edellinen muokkaus: 25.09.2018