Verkkokoulutus: Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta

Käynnissä
Alkaa 11.04.2017
Päättyy 06.06.2017
Lähiopetuspäivät Ohjattu ryhmätoteutus alkaen 11.4.
Paikka Verkkokoulutus Opintuutissa
Hinta 270 €

Seuraava koulutus alkaa syksyllä! Ajankohta ilmoitetaan pian.


Haluatko saada varmuutta ja välineitä liikuntaneuvontatyöhösi? Uusi verkkokoulutus tarjoaa sinulle tietoa ja välineitä sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvontaan. Tutustut monipuolisiin tosielämän asiakasesimerkkeihin, jotka sitovat koulutuksen tietopuolen vahvasti käytännön työhön. Koulutuksen myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. Saat asiakastyön tueksi diagnoosipohjaiset liikuntaneuvonnan muistilistat, joiden pohjalta osaat kartoittaa asiakkaan tilannetta monipuolisesti.  Muistilistoja on tehty yhteistyönä mm. Suomen Diabetesliiton, Hengitysliiton, Reumaliiton, Selkäliiton ja Neuroliiton kanssa.

Koulutus soveltuu terveysalan tai soveltavan liikunnan parissa työskenteleville ammattilaisille (esim. terveydenhoitajat, fysioterapeutit, muut kuntien terveydenhuollossa liikuntaneuvontaa toteuttavat).

Koulutuksen laajuus 1 opintopiste. Kesto 2 kk aloituksesta ohjattuna, yhteisölliseen oppimiseen pohjautuvana verkkokoulutuksena. Aloitus 11.4.2017 verkkotapaamisella klo 15-16.

Keskeiset sisällöt:
Tunne asiakkaasi
Millaisia ovat eri sairauksia ja liikuntarajoitteita omaavien asiakkaiden lähtökohdat liikkumisen lisäämiselle? Mitkä asiat vaikuttavat taustalla? Asiakkaan taustan ymmärtäminen on lähtökohta tuloksellisen liikuntaneuvonnan toteutumiselle.

Osaa asiasi
Liikuntaneuvonta on työtapa, jossa eri vaiheet seuraavat toisiaan. Miten edetä erilaisten asiakkaiden kanssa? Miten voit huomioida asiakkaan sairauden mukanaan tuomat haasteet liikkumisen lisäämiselle? Miten voit hyödyntää eri sairausryhmille kehitettyjä diagnoosipohjaisia liikuntaneuvonnan muistilistoja käytännön työkaluina liikuntaneuvonnan toteutuksessa?

Tunne itsesi
Asiakkaan odottamattomat reaktiot voivat herättää sinussa turhautumista ja erilaisia tunteita. Miten tutkiva ja arvioiva työote voi auttaa turhautumisten ja tunteiden käsittelyssä sekä oman työsi kehittämisessä?


Tutustu koulutusesitteeseen.


 

+ Tutustu ohjelmaan

Vastuuhenkilö


Annika Taulaniemi
Annika Taulaniemi
suunnittelija
terveydenhuollon maisteri, fysioterapeutti, erikoislääkintävoimistelija
Puh. 03 2829 264
2. Puh. 050 4344 532
Asiantuntemus
  • terveysliikunnan ja liikuntaryhmien ohjaus
  • selkäkipu ja liikunta
  • pilates
  • terveyskunnon mittaus

 

Selaa koulutuksia kuukausittain

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
Helpoin tapa ilmoittautua on täyttää kunkin koulutusesittelyn kohdalla oleva ilmoittautumislomake.

Lisätietoja saat koulutussihteeriltä.

Koulutussihteeri Kirsi Repo
puh. 03 2829 600 tai s-posti ukkoulutus(a)uta.fi

 

 

 
Edellinen muokkaus: 06.11.2015