Koulutus

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus

Käynnissä
Alkaa 21.09.2018
Päättyy 09.02.2019
Lähiopetuspäivät 21.-22.9., 26.-27.10., 16.-17.11., 18.-19.1.2019, 8.-9.2.2019
Paikka UKK-instituutti, Opintuutti verkko-oppimisympäristö
Hinta 1500 €

Osallistumismaksun voi suorittaa halutessaan 2-3 erässä (syyskuu, lokakuu, tammikuu 2019). Merkitse ilmoittautumislomakkeen Vapaa viesti -kenttään tieto haluatko maksun erissä ja erien määrä.


Pilates ja jooga ovat suosittuja harjoittelumuotoja. Harrastajamäärien lisääntymisen myötä myös harjoittelussa tapahtuneet selkä-, polvi- ja niska- ja olkapäävammat ovat lisääntyneet.
Myös ohjaajakoulutusten taso vaihtelee. Sekä pilatesta että joogaa voidaan soveltaa ja ohjata niin, että ne ovat turvallisia ja tukevat tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä. Tästä alkaa olla myös tieteellistä tutkimusnäyttöä.

UKK-instituutti järjestää 2018-2019 joogapilateksen ohjaajakoulutuksen, jonka perustana on tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukeva harjoittelu. Monimuotokoulutus koostuu viidestä pe-la lähiopetusjaksosta sekä niiden väliin sijoittuvasta verkko-opiskelusta  sekä omasta harjoittelusta koulutuksessa saatujen videoiden avulla. Teoriatiedon omaksumista tuetaan kattavalla kirjallisella materiaalilla, ja teorian soveltamista käytäntöön tuetaan ohjatuilla joogapilatestunneilla, valmiilla tuntiohjelmilla, harjoitusvideoilla, liikeanalyyseillä ja ohjausharjoituksilla.

Koulutuksen käyneet henkilöt osaavat ohjata tuleystävällistä, sovellettua pilatestyyppistä harjoittelua sekä joogapilatesta. UKK-instituutin koulutus sekä siihen liittyvät TULE-joogapilatesohjelmat eivät sisällä joogan mantroja, joogafilosofian opiskelua tai usein joogakoulutuksin liittyvää ravitsemusopiskelua. Myöskään pilateksen laiteharjoittelua ei käsitellä. Koulutus ei ole "oikotie" joogaopettajaksi tai pilatesohjaajaksi, vaan se toimii johdatuksena ja perustana joogaopettaja- tai pilatesohjaajakoulutukseen hakeutuville, täydentävänä koulutuksena jooga- ja pilatesohjaajille sekä terveys- ja liikunta-alan ammattilaisten joogapilatesta koskevan ammattitaidon syventäjänä.


Kohderyhmä:
Pilates- tai joogaohjaajat, liikuntaryhmien ohjaajat, terveys- tai liikunta-alan ammattilaiset sekä pilateksesta tai joogasta vahvan harrastustaustan omaavat.


Laajuus: 6 opintopistettä


Tutustu koulutuksen esitteeseen ja lue vastuukouluttaja Annika Taulaniemen blogikirjoitus TULE-ystävällinen joogapilates - miksi ohjaajakoulutus on tarpeen?


 


 

Vastuuhenkilö


Annika Taulaniemi
Annika Taulaniemi
suunnittelija, pilatesohjaaja ja joogaopettaja
terveydenhuollon maisteri, fysioterapeutti, erikoislääkintävoimistelija,Planner, M.Sc., PT, pilates instructor, yoga teacher
Puh. 03 2829 264
2. Puh. 050 4344 532
Asiantuntemus
  • terveysliikunnan ja liikuntaryhmien ohjaus
  • selkäkipu ja liikunta
  • pilates
  • terveyskunnon mittaus

 

Selaa koulutuksia kuukausittain

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
Helpoin tapa ilmoittautua on täyttää kunkin koulutusesittelyn kohdalla oleva ilmoittautumislomake.

Lisätietoja saat koulutuskoordinaattorilta.

Koulutuskoordinaattori Kirsi Repo
puh. 050 406 2069 tai s-posti koulutus(a)ukkinstituutti.fi

 

 

 
Edellinen muokkaus: 03.01.2019