Koulutus

Webinaari: Passivoiko kotihoito iäkkäitä?

Alkaa 09.05.2019
Lähiopetuspäivät Verkkoluento klo 14-15
Paikka Iäkkäiden liikkuminen - haaste vai mahdollisuus? -webinaarisarja
Hinta 20 €

Osallistua voi koko sarjaan tai valitsemiinsa yksittäisiin esityksiin. Hinta on 20 €/luento, koko sarja yhteensä 80 €. Hinta sisältää esitysmateriaalin pdf-muodossa ja luentotallenteen tarvittaessa.

Huom! Jos osallistut useampaan webinaariin, riittää kun merkitset ilmoittautumislomakkeen Vapaa viesti -kenttään tiedon asiasta yhdelle luennolle ilmoittautuessasi (koko sarja tai valitsemiesi luentojen ajankohdat).


Verkkoluennon kuvaus
Kotona asuminen on ensisijaistettu iäkkäiden palveluissa ja kotihoitoa on kehitetty viime vuosina monella taholla ja monin tavoin. Riittääkö kotikuntoutus tukemaan ja varmentamaan iäkkään arkiaktiivisuutta ja saako kotona asuva huonosti liikkuva iäkäs apua ja tukea päivittäiseen liikkumiseen ja harjoitteluun? Luento valottaa myös mitä tutkimusten valossa tiedetään kotihoitoasiakkaiden liikkumistarpeista ja -mahdollisuuksista?

Luennoija

Satu Havulinna, TtT, kehittämispäällikkö (Palvelutarpeet ja vertailukehittäminen), Iäkkäät, vammaiset ja toimintakyky -yksikkö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos


 

 

Selaa koulutuksia kuukausittain

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
Helpoin tapa ilmoittautua on täyttää kunkin koulutusesittelyn kohdalla oleva ilmoittautumislomake.

Lisätietoja: puh. 050 406 2069 tai s-posti koulutus(a)ukkinstituutti.fi

 

 

 
Edellinen muokkaus: 04.03.2019