KunnonKartta taas vauhdissa!

KunnonKartta taas vauhdissa!

Suomalaisten kuntoa ja liikkumista kartoittavan KunnonKartta-tutkimuksen tiedonkeruu on jälleen käynnistynyt. Kutsun tutkimuksen lisäotokseen saa yhteensä 3000 Tampereen ja Helsingin seuduilla asuvaa 20–69-vuotiasta suomalaista.

Tampereen seudulla tutkimuskutsut on jo postitettu 1500 henkilölle, ja tutkimusaikoja varaillaan parhaillaan. Ensimmäiset mittaukset tehtiin tiistaina 6.11., ja mittauksia jatketaan lähipäivien ja -viikkojen aikana.

Helsingin seudulla tutkimuksiin kutsutaan vuodenvaihteen tienoilla myös 1500 aikuista. Mittaukset käynnistyvät vuoden 2019 alussa.

Jos olet saanut tai saat kutsun osallistua KunnonKartta-tutkimukseen, ilmoittaudu oitis mukaan! Tarkemmat ilmoittautumis- ja ajanvarausohjeet löydät kotiin saapuneesta kutsukirjeestä.

Lisätietoa KunnonKartta-tutkimuksesta

KunnonKartta-väestötutkimuksessa kootaan objektiivisesti mitattua tietoa suomalaisten aikuisten kestävyys- ja lihaskunnosta, paikallaanolosta, fyysisestä aktiivisuudesta ja unesta. Tutkimus on tarkoitus toistaa joka neljäs vuosi.

KunnonKartta-tutkimukseen osallistuneet saavat postitse henkilökohtaisen palautteen kunnostaan, liikkumisestaan, paikallaanolostaan sekä yöunestaan. Lisäksi heille toimitetaan verikokeiden tulokset.

Lue lisää tutkimuksesta ja -mittauksista

 

 

 
7.11.2018
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

uktiedotus(at)uta.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.