UKK-instituutin hankkeissa tapahtuu

UKK-instituutin hankkeissa tapahtuu

Smart Moves -hanke on saanut uudet nettisivut, ja Terve koululainen -hankkeen verkkosisältöjä on käännetty ruotsiksi.

Smart Moves -hankkeen uudet nettisivut on nyt julkaistu. Entistä selkeämmille smartmoves.fi-sivuille on koottu runsaasti maksutonta materiaalia, jota sekä opiskelijat että opettajat voivat hyödyntää toisen asteen oppilaitosten arjessa. Opiskelijoille uudistuneet sivut tarjoavat tietoa hyvinvoinnin eri osa-alueista, ja opettajat löytävät sivuilta lukuisia toiminnallisia opetusmenetelmiä. Aktiivinen opiskelupäivä -osion ideoita ja vinkkejä oppituntien liikunnallistamiseen kannattaa kokeilla vaikka saman tien.

Smart Moves -hankkeen tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja fyysisesti aktiivista toimintakulttuuria toisen asteen oppilaitoksissa. Hanke lisää nuorten hyvinvointia tuottamalla monipuolista oppimateriaalia, kehittämällä käytännön työkaluja nuorten ja oppilaitosten arkeen yhdessä asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa sekä jalkauttamalla tietoa oppilaitoksiin.

Terve koululainen – nu också på svenska

Terve koululainen -hankkeen nettisivut ovat nekin uudistuneet, sillä yläkouluille suunnattuja, vapaasti käytettävissä olevia tietopaketteja on käännetty ruotsiksi. Tervekoululainen.fi-sivuston ruotsinnetut osiot sisältävät kattavasti tietoa fyysisestä aktiivisuudesta, liikuntataidoista, ravinnosta, levosta ja unesta sekä tapaturmista. Myöhemmin ovat vuorossa verkkotehtävien käännökset. Sisältöjen kohderyhmänä ovat etenkin yläkoulun terveystiedon ja liikunnan opettajat sekä kouluterveydenhoitajat.

Terve koululainen -hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä edistää liikkumista koulussa ja vapaa-ajalla. Hanke lisää liikettä ja liikkumisen turvallisuutta mm. tarjoamalla monipuolisia aineistoja ja oppimateriaaleja peruskoulun liikunnan ja terveystiedon opetukseen sekä tuottamalla käytännön työkaluja oppimisen tueksi.

Tutustu uudistettuihin sivuihin:

 

 
3.4.2019
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.