Sylvin Sali katsottuna yrttipurkin ja öljypullojen lomasta 

Uusia tuulia UKK-instituutin ravintolassa

UKK-instituutin ravintola on nykyään Sylvin Sali. Se tarjoaa runsaan buffetlounaan ja maittavia kokoustarjoiluja.

Uudeksi ravintolayrittäjäksi vanha konkari

Sylvin Salin toiminnasta vastaa Tolppa Ravintolat Oy, jonka kaksikymmenvuotiseen yrittäjyyteen on mahtunut monta keittiötä ja ravintolasalia. Sylvin Sali tarjoaa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Arkisin buffetissa on tarjolla hyvänmakuista ja hyvää oloa edistävää lounasta sekä UKK-instituutin henkilöstölle, kokousvieraille että kaikille muille Kauppiin metsäisen luonnon keskelle UKK-instituuttiin saapuville lounastajille.

Keittiömestari Pekka Tolppa valmistaa päivän lounaan kasvisvaihtoehtoineen ja leipineen paikan päällä. Raaka-aineissa hän suosii kotimaisuutta ja lähiruokaa. Tiistaisten kalapihvien kuhat ja hauet oli pyydetty Längelmävedeltä.

Kokous, koulutus tai juhlat – meillä se onnistuu

Valoisasta Sylvin Salista saa maittavat kokoustarjoilut UKK-instituutissa järjestettäviin kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

– Valikoimassa on erilaisten kokouspakettien ohella esimerkiksi keittiömestarin parempaa lounasta, smoothieita ja luomukaurapuuroa tuoremarjahillokkeella. Myös illalliset onnistuvat, kertoo Heini Tolppa.

Tolppa Ravintolat Oy on lisäksi kokenut pitopalvelu, joka huolehtii juhliin näyttävät tarjottavat vankalla ammattitaidolla. UKK-instituutin avara ravintolasali puolestaan soveltuu hyvin monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Esteettömässä Sylvin Salissa vietetäänkin yritystilaisuuksia, pikkujouluja ja järjestöjen tapahtumia sekä erilaisia perhejuhlia kuten häitä, valmistujaisia ja muistotilaisuuksia. Noin 120 hengen salin kylkeen saa kesäaikana lisäpaikkoja Näsijärven suuntaan avautuvalle ulkoterassille.

– Tilat kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin vuokrataan entiseen tapaan UKK-instituutin kokouspalveluista. Tarjoilut puolestaan sovitaan Tolppa Ravintoloiden kanssa, opastaa Pirjo Kaplas UKK-instituutista.

Tutustu
• Sylvin Salin lounasmenu
• Sylvin Salin kokouspaketit
UKK-instituutin kokouspalvelut 

Tolppa Ravintolat OY:n yrittäjäpariskunta Heini ja Pekka Tolppa

Kuva: UKK-instituutin ravintola Sylvin Salin toiminnasta vastaavan Tolppa Ravintolat Oy:n yrittäjäpariskunta Heini ja Pekka Tolppa.

 

 
5.4.2019
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.