Terve Urheilija -logo
 

Terve Urheilija -ohjelman uutiskirje 23.10.2014

Täydennystä osaamiseen verkosta ja koulutuksista 

Terve Urheilija -ohjelman verkkosivuille on täydennetty terveydenhuollon sisältöjä. Tutustu mm. päävammoja koskevaan osioon ja kertaa ohjeet, kuinka flunssan ja kuumeen jälkeen palataan harjoittelun pariin. Loppuvuoden aikana on tarjolla myös hyviä koulutuksia.

Treeni-iloa, muistathan heijastimen pimenevissä illoissa!

 

Laatua suorituksiin -iltaseminaari 18.11. Tampereella

Terve Urheilija -iltaseminaari on muokattu uusintakoulutus viime kevään Vammat veks! -kiertueen koulutusillasta. Seminaarissa keskitytään erityisesti lantion ja polven asennon hallintaan erilaisissa perusliikkeissä. Illan aikana tutustut tutkitusti toimiviin testiliikkeisiin, opit tunnistamaan suoritusvirheitä ja saat vinkkejä laadukkaisiin harjoitteisiin.

Katso seminaarin esittely ja ilmoittaudu

 

Vammat veks -teema jatkuu

Terve Urheilija -ohjelma ja Suomen Valmentajat jatkavat panostusta vammojen ehkäisyyn. Tilaa Vammat Veks! -koulutuspaketti esim. seurallesi tai valmennusleirille. Vammat Veks on vahvasti Sinettiseuraseminaarin ohjelmassa. Myös 8.11. Helsingissä ja 9.11. Tampereella järjestettävä Valmentajaklinikka Special pureutuu vammoja ehkäisevään harjoitteluun ja suorituskyvyn kehittämisen huomioivaan kuntoutukseen.

Vammat Veks! -koulutus ja Valmentajaklinikka Special

 
     
 

Tunnista ja ehkäise aivotärähdykset

Terve Urheilija -sivustolle on täydennetty sisältöjä ja linkkejä urheilijoiden aivotärähdysten tunnistamisesta ja hoidosta. Tutustu mm. valmentajille ja ammattilaisille kehitettyihin tunnistustyökaluihin.

Aivotärähdykset

     

Ravitsemusasiantuntijat apunasi

Urheiluravitsemusverkoston asiantuntijoilla on alan koulutus ja urheilutausta. Verkoston jäsenet toimivat oman alueensa urheiluravitsemuksen asiantuntijoina, yksilöohjaajina ja kouluttajina. Terve Urheilija -ohjelma koordinoi valtakunnallista verkostoa.

Urheiluravitsemusverkoston asiantuntijat ja palvelut

 
     
   
 

Keittiöön Marttojen kanssa

Terve Urheilija -ohjelma jatkaa yhteistyötä Marttaliiton Paikoillanne, valmiina, keittiöön! -hankkeen kanssa. Marttapiirit tarjoavat seuroille hankkeen myötä mm. välipalakursseja.

Tule kysymään lisää 15.11. Helsinkiin Sinettiseuraseminaariin Marttojen ja Terve Urheilijan yhteiselle esittelypisteelle.

 
 
   
 

Koulutustarjontaa

Urheilijan venyttely ja liikkuvuusharjoittelu - teoriasta käytäntöön, 2.12. Tampere, järjestäjä Tampereen Urheilulääkäriasema

Tytöt ja naiset urheilijoina 5.11. ja
Nuoren kasvu ja kehitys 18.11. iltakoulutukset, Helsinki, järjestäjä ESLU

Katso myös oman liikunnan aluejärjestösi koulutustarjonta!

 
     
         
 

Terve Urheilija -ohjelma edistää urheilijoiden laadukasta ja terveyttä tukevaa valmennusta ja ohjausta. Ohjelma välittää tutkittua tietoa käytännön valmennukseen mm. verkkosivuilla ja koulutuksissa.

Ohjelman uutiskirje esittelee neljästi vuodessa tulevia koulutuksia ja uusia materiaaleja.

Terve Urheilija -videot löydät kootusti YouTubesta. Videoita on katsottu yli 167 000 kertaa.
Ohjelma on myös Facebookissa - Tykkää sinäkin.

   
         
         
Tampereen Urheilulääkäriasema
UKK-instituutti
Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere
www.terveurheilija.fi


Facebook YouTube
Lähetä kaverille

   
 

Anna palautetta | Tilaa uutiskirje | Peru uutiskirje
Osoitelähde: Terve Urheilija -ohjelman koulutuksiin osallistuneet, uutiskirjeen tilaajat ja sidosryhmät