KaatumisSeula

Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy

Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy on yksi UKK-instituutin painoalueista. Tästä verkkosivuston osiosta löydät ammattilaisille suunnattua tietoa kaatumisten ehkäisykeinoista ja UKK-instituutissa tuotetuista materiaaleista. Osio sisältää myös järjestö- ja yhdistystoimijoille suunnattua kaatumisten ehkäisy -tietoutta sekä iäkkäiden kaatumisten ehkäisyä edistävien hankkeiden esittelyt ja yhteystiedot.

Mikäli olet kiinnostunut iäkkäille itselleen ja heidän läheisilleen tuotetuista kaatumisen ehkäisyn sisällöistä ja materiaaleista, tutustu kaatumisten ehkäisy -osioon.

 

Ajankohtaista kaatumisten ehkäisystä

Kaatumisten ehkäisyn verkoston koulutusiltapäivän asiantuntijapuheenvuorot ja esitykset on julkaistu

Katso tallenteita ja esityksiä

 

Kaatumisten ehkäisyn verkosto

Tule mukaan kaatumisten ehkäisyn verkostoon!

Tutustu verkostoon

 

Verkkokoulutus kaatumisten ehkäisystä

Maksuton, itsenäisesti verkossa opiskeltava koulutuskokonaisuus kaatumisten ehkäisystä on avattu lokakuussa 2019.

 Tutustu koulutukseen

 

Tukea ja työkaluja kaatumisten ehkäisyn kehittämistyöhön

Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy kuntien ja maakuntien yhteiseksi tehtäväksi -hankkeessa viedään iäkkäiden kaatumisten ehkäisyn vaikuttavia toimintatapoja ja -käytäntöjä, tietoa ja työkaluja maakuntien alueelle. Pohjana ovat tieteelliseen tietoon, kokeiltuihin käytäntöihin ja useiden toimijoiden yhteistyöhön perustuvat KaatumisSeula®- ja IKINÄ-toimintamallit.

Tutustu hankkeeseen

 

Materiaalia kaatumisten ehkäisytyön tueksi

10 keinoa

KaatumisSeula®-hankkeen työkalut sopivat niin järjestö- ja yhdistystoimijoiden kuin myös sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten toimintaan.

Tutustu materiaaleihin

 
 
 
Edellinen muokkaus: 27.01.2020