Kaatumisten ehkäisyn verkosto

Kaatumisten ehkäisyn verkosto

Kaatumisten ehkäisyn verkosto

UKK-instituutti on perustanut kaatumisten ehkäisyn asiantuntijaverkoston edistämään valtakunnallista kaatumisten ehkäisytyötä. Verkosto jatkaa ja laajentaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen aiemmin koordinoimaa IKINÄ-asiantuntijaverkostoa.

Verkoston kautta saat ajankohtaista tietoa kaatumisten ehkäisystä, siihen liittyvistä tapahtumista ja koulutuksista sekä tuotetusta materiaalista

 Verkostoesite        Liity verkostoon 

Kaatumisten ehkäisyn verkoston koulutusiltapäivä

Ensimmäinen kaatumisten ehkäisyn verkoston koulutuspäivä järjestetään ti 21.1.2020 klo 12-16. Koulutukseen voi osallistua joko eri paikkakuntien kisastudioissa tai omalla koneella.

Katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet

 

Verkostokirjeet

Kaatumisten ehkäisyn verkoston viestintä tapahtuu ensisijaisesti verkostokirjeiden välityksellä. Verkostokirjeissä jäsenille tarjotaan uusinta tietoa kaatumisten ehkäisystä ja kaatumisten ehkäisyn hyvistä käytännöistä, mahdollisista koulutuksista ja tapahtumista sekä uusista julkaisuista. Myös verkoston jäsenillä on mahdollisuus jakaa tietoa verkostokirjeiden kautta. Mikäli haluat viestiä verkostokirjeessä, voit olla yhteydessä Tanjaan, tanja.kulmala(a)ukkinstituutti.fi.

Vuoden 2020 ensimmäinen verkostokirje ilmestyy maaliskuussa.

 

 

KaatumisSeulan tunnuskuva

 

 
Edellinen muokkaus: 19.12.2019