Koulutus

UKK-instituutin koulutus – kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Naisia venyttelemässä rannalla kävelysauvat apunaan

 

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija, järjestötoimija tai muu terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle.

Koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti UKK-instituutin omat tutkijat ja asiantuntijat vahvalla kokemuksellaan.

 

Tutustu koulutustarjontaamme

Katso tulevat koulutuksemme sähköisestä koulutuskalenteristamme ja ilmoittaudu

Koulutuskalenteri

Valitse itsellesi sopiva tapa opiskella

Toteutamme erilaisia oppimisratkaisuja. Osa tarjonnastamme on monimuotoisia koulutuskokonaisuuksia, jotka sisältävät käytännönläheistä lähiopetusta UKK-instituutissa Tampereella ja itseopiskelua sekä oppimistehtäviä helppokäyttöisessä verkko-oppimisympäristössä. Verkko-opiskelussa kouluttajamme ja verkko-ohjaajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan.

Osa täydennyskoulutuksistamme on opiskeltavissa täysin verkossa. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen, kun sinulle sopii. Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa. Tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja perustaidot niiden käyttöön.

Järjestämme myös asiantuntijawebinaareja terveysliikunnan eri aihealueista. Lyhyillä verkkoluennoilla saat uusinta tutkimustietoa helposti paikasta riippumatta. 

Webinaaritarjonta

Katso koulutustarjontamme sisältöalueittain

 

 

Yleistä tietoa koulutuksistamme

 

Hinnoittelu

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut sisältävät hieman eri asioita koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta.

Järjestämme STEA:n tukemana maksutonta koulutusta SOSTE-järjestöille. Myös kehittämis- ja tutkimushankkeemme tarjoavat maksuttomia koulutuksia ja verkkoluentoja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta ja maksullisissa koulutuksissa laskun. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja.

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi.

Peruutusehdot

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan.  

 
Edellinen muokkaus: 10.08.2020