Unen ABC

Unen ABC -verkkokoulutus

 

aika ajalla 24.3.–15.6.2020
opiskelumuoto verkkokoulutus
hinta Kolmen osan yhteishinta 220 €. Katso osakohtaiset hinnat alta, samoin muut pakettihinnat.
ilmoittautuminen Voit osallistua kaikkiin osiin tai valita sinulle sopivimmat.

 Ilmoittaudu

 

Kenelle?

Terveydenhuollon ja muille elintapaohjaustyötä tekeville ammattilaisille, jotka haluavat syventää ja laajentaa uneen ja unettomuuteen liittyvää osaamistaan

 

Verkkokoulutuksen järjestävät yhteistyössä Helsingin Uniklinikka / Vitalmed Oy ja UKK-instituutti. 

 

Verkkokoulutuksen osat

Osa A. Yleistietoa unesta

24.3.2020 lähtien nonstoppina (aloita itsellesi sopivana ajankohtana)

hinta 70 €

Saat kattavan perustietopaketin unesta. Osassa käsitellään unen merkitystä, vireystilaa ja käydään läpi unen rakennetta, tehtäviä ja tarvetta sekä univajeen vaikutuksia. Tämä osa on itseopiskelupaketti, jonka voit opiskella täysin omassa tahdissasi. Saatuasi ilmoittautumisen jälkeen aloitusviestin, sinulla on kaksi viikkoa aikaa opiskella. Kaikkiaan tämän osan opiskeluun on hyvä varata aikaa 6–10 tuntia opiskelua.

Ilmoittaudu

 

Osa B. Unettomuuden lääkkeetön hoito

8.4.–6.5.2020

hinta 100 €

Osa koostuu unettomuuden lääkkeettömän hoidon laajasta opintokokonaisuudesta ja sisältää paljon myös käytännön ohjeita ja työkaluja. Koulutus sisältää kognitiivisbehavioraaliset menetelmät unettomuuden Käypä hoito -suosituksen mukaisesti.

Koulutus toteutetaan ohjattuna ryhmätoteutuksena, ja se sisältää kaksi noin tunnin mittaista verkkotapaamista. Tapaamiset tarjoavat sinulle mahdollisuuden kysyä asiantuntijoilta suoraan koulutukseen sisältöön liittyvistä asioista. Kaikkiaan tämän osan opiskeluun on hyvä varata aikaa 15–20 tuntia.

Ilmoittaudu

 

Osa C. Unilääketieteen perusteet

24.3.2020 lähtien nonstoppina (aloita itsellesi sopivana ajankohtana)

hinta 100 €

Osa on suunnattu lähinnä lääkäreille. Siinä käydään läpi tärkeimmät unihäiriöt ja niiden diagnostiikka sekä hoito. Lisäksi käsitellään ajoterveyteen liittyviä asioita. Opit unilääketieteen keskeisimmät käsitteet ja sanaston sekä saat käyttöösi myös käytännön työkaluja.

Tämän itseopiskelupaketin voit käydä läpi itsenäisesti omassa tahdissasi. Saatuasi ilmoittautumisen jälkeen aloitusviestin, sinulla on kuukausi aikaa opiskella. Opiskeluun on hyvä varata aikaa 10–15 tuntia.

Ilmoittaudu

 

Kokoa oma opiskelupakettisi

Kaikkien kolmen osan yhteishinta on 220 €. Voit myös valita kahden osan paketin, jolloin saat hintaan alennuksen:

  • A+B -paketti 150 €
  • A+C -paketti 150 €
  • B+C -paketti 175 €
 

Lataa esite (pdf)

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Peruutusehdot

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan.

 
Edellinen muokkaus: 18.03.2020