Hankekoulutukset

Hankekoulutukset

UKK-instituutin hankkeet tarjoavat maksuttomia koulutuksia ja verkkoluentoja.

 

Koulutustarjonta syksy 2019

LIITU-webinaarisarja

LIITU-tutkimuksen tekijät avasivat keskeisimpiä tuloksia Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa – LIITU-tutkimuksesta webinaarisarjassa syys–lokakuussa 2019. 

UKK-instituutti järjesti verkkoluennot yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa.

Katso luentotallenteet    

 

Move!sta on moneksi – kokemukset jakoon -koulutus

Tule koulutukseen, jossa saat tietoa, malleja ja vinkkejä Move!-järjestelmän täysimittaiseen hyödyntämiseen. Maksuton koulutus on tarkoitettu perusopetuksen opetushenkilökunnalle ja kouluterveydenhuollon toimijoille. Voit osallistua koko yhden opintopisteen koulutuskokonaisuuteen tai poimia osia viisi jaksoa sisältävästä paketista. Voit opiskella haluamasi osiot kokonaan verkossa omaan tahtiin niiden avauduttua.

toteutus: lokakuu 2019 – huhtikuu 2020

maksuton

Opetushallitus on myöntänyt valtionavustuksen monimuotokoulutukselle, jota hallinnoi UKK-instituutin Terve koululainen -hanke ja joka toteutetaan useiden toimijoiden yhteistyönä.

Tutustu koulutukseen       Ilmoittaudu

 

Kaatumisten ehkäisyn verkkokoulutus

Koulutuskokonaisuuden avulla opit tiedostamaan iäkkäiden kaatumisten ehkäisyn merkityksen. Saat myös tietoa siitä, miten voit hyödyntää ja ottaa käyttöösi tutkimusnäyttöön perustuvia työkaluja kaatumisvaaran arviointiin ja kaatumisten sekä kaatumisvammojen ehkäisyyn sosiaali- ja terveydenhuollon eri sektoreilla.

Kahdeksanosainen koulutus- ja tietopaketti on tuotettu erityisesti iäkkäiden parissa työskentelevien sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Koulutusmoduulien luentotallenteet ja oppimistehtävät julkaistaan lokakuun 2019 ja 2020 välisenä aikana.

Opiskele itsenäisesti verkossa omaan tahtiin moduulien avauduttua.

maksuton

Koulutus on osa Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy kuntien ja maakuntien yhteiseksi tehtäväksi -hanketta. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta (2019–2020).

Tutustu koulutukseen       Ilmoittaudu

 

Tukevasti ja turvallisesti

Koulutuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Mietit myös harjoitusohjelmien soveltumista omalle asiakaskunnallesi.

Koulutus on käynnissä: opiskelua verkossa 14.10.–15.12.2019, lähiopetuspäivä 5.11.2019 ja verkkotapaaminen 10.12.2019

maksuton

Koulutus tarjotaan kaatumisten ehkäisyn TE-hankkeen yhteistyötahoille.

Tutustu koulutukseen

 

Webinaarien materiaaliarkisto

Jo toteutettujen maksuttomien webinaarien luentotallenteet ja esitysmateriaalit ovat katsottavissa UKK-instituutin YouTube-kanavilla ja SlideShare-tileillä.

Katso tallenteet ja esitykset

 

 

 
Edellinen muokkaus: 15.10.2019