Terveysliikunnan ohjaus

Inspiraatiota terveysliikunnan ohjaukseen

UKK-instituutin koulutustarjonta liikuntaa ohjaaville ja ohjaajaksi aikoville. Koulutuksemme tarjoavat käytännön työkaluja ja menetelmiä ohjaustyöhön ja tukevat tehokasta ja tutkitusti turvallista liikunnanohjausta.  

 

Koulutustarjonta syksy 2020

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä

1.9. – 3.11.2020

maksuton koulutus (kaatumisten ehkäisyn verkostojäsenille ja TE-hankkeen yhteistyötahoille)

Koulutuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Mietit myös harjoitusohjelmien soveltumista omalle asiakaskunnallesi.

Tutustu koulutukseen         Ilmoittaudu

 

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus

Syyskuu 2020 - maaliskuu 2021

1650 €

Ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle vankkaa tietoa tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. Ymmärrät TULE-vaivojen syyt ja seuraukset sekä tiedät harjoittelun periaatteet. Koulutuksen myötä osaat ohjata harjoituksia tavoitteellisesti. Erinomaista osallistujapalautetta saaneen koulutuksemme aikana teet itse harjoituksia omalle keholle soveltuvalla tavalla, ja liikepankkisi laajenee.

Tutustu koulutukseen          Ilmoittaudu

 

Osteoporoosi ja liikunta – luustokuntoutujan liikuntaharjoittelu

26.10.–6.12.2020  KOULUTUS ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonotuspaikalle.

Maksuton koulutus (STEA rahoittaa)

Ensisijaisesti aikuisten luustokuntoutujien parissa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaisille.

Tutustu koulutukseen    Ilmoittaudu

 
 
Edellinen muokkaus: 10.08.2020