Terveysliikunnan ohjaus

Inspiraatiota terveysliikunnan ohjaukseen

UKK-instituutin koulutustarjonta liikuntaa ohjaaville ja ohjaajaksi aikoville. Koulutuksemme tarjoavat käytännön työkaluja ja menetelmiä ohjaustyöhön ja tukevat tehokasta ja tutkitusti turvallista liikunnanohjausta.  

 

Koulutustarjonta kevät 2020

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä

Koulutuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Mietit myös harjoitusohjelmien soveltumista omalle asiakaskunnallesi.

Seuraava toteutus 7.4. - 14.6.2020

Koulutus tarjotaan kaatumisten ehkäisyn TE-hankkeen yhteistyötahoille.

Tutustu koulutukseen

 

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus

Ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle vankkaa tietoa tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. Ymmärrät TULE-vaivojen syyt ja seuraukset sekä tiedät harjoittelun periaatteet. Koulutuksen myötä osaat ohjata harjoituksia tavoitteellisesti. Erinomaista osallistujapalautetta saaneen koulutuksemme aikana teet itse harjoituksia omalle keholle soveltuvalla tavalla, ja liikepankkisi laajenee.

Seuraavan toteutuksen ajankohta ei ole vielä varmistunut. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, laita viestiä: nina.merivirta-koykka(a)ukkinstituutti.fi

Tutustu koulutukseen   

 
 
Edellinen muokkaus: 11.03.2020