Kengät Tempo-hanke UKK-instituutti Pixabay

Loppuseminaari huipentaa Tempo-hankkeen

Polkuja työelämään (Tempo) – osatyökykyisen työnhakijan tuki -hanke huipentuu loppuseminaariin 22.3. Tilaisuudessa kuullaan Tempo-hankkeen kokemuksista ja tuloksista, ja suunnataan katseet tulevaisuuteen.

Mikä on Tempo-hanke?

Polkuja työelämään (Tempo) – osatyökykyisen työnhakijan tuki -hankkeen tavoitteena on tukea työkykyä sekä työhön palaamista ja pääsemistä, kun työkyvyssä on terveydellisiä tai sosiaalisia rajoitteita.

Hankkeessa kehitetään palveluohjausmallia työttömien ohjautumisesta terveystarkastuksiin, työkykyarvioon ja tarvittaessa muiden palveluiden ja tuen piiriin. Hankkeessa kehitetään myös kuntoutusinterventioita, joilla voidaan ylläpitää työttömien työ- ja toimintakykyä työttömyyden alkaessa ja ehkäistä kansanterveydellisiä riskejä. Hankkeen yhteistyötoimijoina ovat Kuntoutussäätiö, Kiipula, Apila, Synergos sekä UKK-instituutti. Hankkeen toimintakausi on 2015–2018.

Tempo-hankkeen päätösseminaari 22.3.

Seminaarissa kuulet Polkuja työelämään (Tempo) -hankkeen keskeisistä tuloksista sekä, miten suunnataan tästä eteenpäin. Seminaarissa hanketoimijat esittävät hankkeen toteutusmalleja, kuten esimerkiksi työkykykoordinaattorin toimintamalli, palvelunohjausmalli työttömäksi
jääneen siirtymisestä työterveyshuollosta perusterveydenhuoltoon sekä millaisia miten työttömäksi jääneen työkykyä on tuettu kuntoutus- ja valmennuskursseilla.

Seminaarissa esitetään myös hankkeen toimintamalleista ja toteutumisesta tehdyt vaikuttavuusarvioinnit. Hanketoimijoiden lisäksi kuullaan hankkeen arviointiin liittyviä puheenvuoroja mm. STM:n projektipäällikkö Raija Tiaiselta ja Kuntoutuksen uudistamiskomitean edustaja Kari Välimäeltä.

Tempo-hankkeen päätösseminaari

Aika: torstaina 22.3.2018 klo 11.30-15.30
Paikka: Ravintola Sipuli, Kanavaranta 7, 00160 Helsinki

Tärkeät linkit

 

 

 
7.3.2018
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.