terveurheilija.fi

Terve urheilija -ohjelmalle uusi verkkosivusto ja ilme

Terveurheilija.fi-osoitteesta löydät luotettavaa tietoa urheilijan ja liikkujan vammojen ehkäisystä sekä terveydestä ja ravitsemuksesta.

Tiesitkö, että Suomessa sattuu vuosittain noin 430 000 liikuntavammaa. Suuri osa näistä vammoista voitaisiin ehkäistä!

Uudistetuille Terve urheilija -sivuille on koottu tutkittuun tietoon perustuvat infopaketit yleisimmistä urheiluvammoista ja niiden ennaltaehkäisystä kehonosittain. Sivuilta löytyy omat osionsa esimerkiksi selän, polven sekä nilkan vammoille.

– Lisäksi sivustolta löytyy runsaasti tietoa sairauksien ennaltaehkäisyyn tähtäävästä terveydenhuollosta, laadukkaasta hoidosta ja urheilijan ravitsemuksesta, kertoo sivujen uudistuksesta vastannut tutkimus- ja kehittämispäällikkö Mari Leppänen Tampereen Urheilulääkäriasemalta.

Terve urheilija -logo

Terve urheilija -sivujen uutisissa julkaistaan kansantajuisesti uusimpia tutkimustuloksia vammojen ehkäisystä meiltä ja maailmalta. Lisäksi sivustolle tuotetaan laadukkaita materiaaleja urheilijoiden valmennuksen ja terveydenhuollon tueksi.

– Kaikille vapaasti saatavilla olevista aineistoista löytyy esimerkiksi harjoitusohjelmia ja -videoita sekä terveydenhuollon ja ravitsemuksen ohjeita ja tukimateriaaleja, Leppänen listaa.

Terve urheilija menestyy!

  • Terveurheilija.fi-sivuston sisällöt perustuvat tutkimustietoon ja ovat alan tutkijoiden, lääkäreiden, fysioterapeuttien sekä ravitsemusasiantuntijoiden tuottamia.

  • Terve urheilija -ohjelman verkkosivuista ja koulutustoiminnasta vastaa UKK-instituutissa toimiva Tampereen Urheilulääkäriasema.

  • Terve urheilija somessa: Twitter | Facebook | YouTube

  • Terveurheilija.fi-sivuston markkinointikuvat: Kuva 1 | Kuva 2
 

 

 
15.10.2019
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.