Terveysliikuntapäivät käynnistyy tänään

29. Terveysliikuntapäivät käynnistyy tänään Tampereella

UKK-instituutin vuotuisen seminaarin teemana on uudistuvat liikkumisen suositukset. Päivien etenemistä voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #tlpäivät.

29. kertaa järjestettävä Terveysliikuntapäivät kokoaa 22.–23.10.2019 UKK-instituuttiin liikunta-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä päättäjiä ympäri Suomen. Osallistujat pääsevät päivien aikana syventymään uudistuviin liikkumisen suosituksiin ja etenkin maanantaina julkistettuun aikuisten suositukseen.

Ovatko suositukset mistään kotoisin?

Terveysliikuntapäivien aloituspäivän puheenvuoroissa luodaan katsaus liikkumisen suosituksen syntyyn ja tiedeperustaan. Lisäksi tarkastellaan, miten suositukset toteutuvat suomalaisilla ja miten mitattu tieto muuttaa käsitystä liikkumisesta. Uudistuneen aikuisten liikkumisen suosituksen ja sen eri osioiden esittely on luvassa loppupäivästä.

Terveysliikuntapäivien etenemisestä raportoidaan UKK-instituutin sosiaalisen median tileillä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Päivien mittaan kannattaa seurata myös tunnisteita #tlpäivät, #liikkumallaterveyttä ja #liikkumisensuositus.

Tutustu Terveysliikuntapäivien ohjelmaan.

Terveysliikuntapäivät

  • kokoaa terveyden ja liikkumisen edistäjiä terveydenhuollosta, liikunta-alalta, erilaisista hankkeista sekä kansanterveys- ja liikuntajärjestöistä
  • tavoitteena tutkimukseen perustuvan terveyttä edistävän liikkumistiedon levittäminen
  • järjestetään seuraavan eli 30. kerran vuonna 2020.
 

 

 
22.10.2019
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.