Terveysliikuntapäivät jatkuu tänään

UKK-instituutin Terveysliikuntapäivät jatkuu tänään

Seminaarin toisena päivänä pohditaan, mitä ihmettä liikkumisen suosituksilla tehdään. Vastauksia voi bongailla sosiaalisesta mediasta tunnisteella #tlpäivät.

29. kertaa järjestettävien Terveysliikuntapäivien avauspäivänä liikuttiin vahvasti liikkumisen suosituksen maailmassa. Osallistujat, liikunta-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä päättäjät ympäri Suomen, pääsivät pohtimaan, ovatko suositukset mistään kotoisin kuunnellessaan esityksiä aikuisten liikkumisen suosituksen sisällöistä ja synnystä.

Mitä ihmettä suosituksilla tehdään?

Terveysliikuntapäivien toisena päivänä keskitytään aikuisten liikkumisen suosituksen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Käytännönläheisissä esityksissä pureudutaan suosituksen hyödyntämiseen liikuntaneuvonnassa, elintapaohjauksessa ja muussa liikkumisen edistämistyössä.

Terveysliikuntapäivien etenemisestä raportoidaan UKK-instituutin sosiaalisen median tileillä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Päivien mittaan kannattaa seurata myös tunnisteita #tlpäivät, #liikkumallaterveyttä ja #liikkumisensuositus.

Tutustu Terveysliikuntapäivien ohjelmaan.

Terveysliikuntapäivät

  • kokoaa terveyden ja liikkumisen edistäjiä terveydenhuollosta, liikunta-alalta, erilaisista hankkeista sekä kansanterveys- ja liikuntajärjestöistä
  • tavoitteena tutkimukseen perustuvan terveyttä edistävän liikkumistiedon levittäminen
  • järjestetään seuraavan eli 30. kerran vuonna 2020.
 

 

 
23.10.2019
 

Yhteydenotto

puh. 03 282 9111 (vaihde)

info(a)ukkinstituutti.fi

 

 

Käyntiosoite

Kaupinpuistonkatu 1

33500 Tampere

 

 

Aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8—16

(sopimuksesta myös muina aikoina)

© UKK-instituutti
Kaikki oikeudet pidätetään.