Liikkuva koulu kiertueella

Liikkuva koulu kiertää Etelä-Suomea


Lasten ja nuorten liikuntasuosituksia tehdään tunnetuksi Liikkuva koulu –kiertueella marras-joulukuussa. UKK-instituutin koordinoima Terve koululainen –hanke on mukana seminaareissa kertomassa liikuntaturvallisuudesta.

Kiertueen tavoitteena on levittää Liikkuvan koulun hyviä käytänteitä mahdollisimman moneen kouluun. Kiertue on suunnattu kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Erityisiä kohderyhmiä ovat opettajat, rehtorit, kuntien sivistystoimen virkamiehet ja johto, seuratyöntekijät ja vanhemmat. Opetushallitus rahoittaa täydennyskoulutuskokonaisuuden, joten se on osallistujille maksuton.

Mukaan ehtii vielä eteläisen Suomen seminaaripäiviin:
26.11.2012 Tampere | Varalan urheiluopisto
27.11.2012 Pori | Yliopistokeskuksen auditorio
28.11.2012 Lahti | Hiihtomuseon auditorio
3.12.2012 Helsinki | Säätytalo


Kiertueella käsitellään mm. koulun liikunnallistamisen hyviä käytänteitä, Liikkuva koulu -hankkeen tuloksia, lasten ja nuorten fyysisen aktiivisuuden sekä liikunnallisen koulukulttuurin edistämistä, lasten ja nuorten liikuntasuosituksia ja lasten ja nuorten turvallisuuden edistämistä. Jaossa on hyviä materiaaleja ja vinkkejä koulupäivän liikunnallistamiseksi.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Kiertueen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Aluehallintovirasto, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Liikkuva koulu -ohjelma, LIKES, Terve koululainen –hanke, SLU:n aluejärjestöt, Nuori Suomi ry, Koululiikuntaliitto, LIITO ry,  Finlands Svenska Idrott ja Liikenneturva.

Lisää tietoa Liikkuva koulu -hankkeesta

 

 
Edellinen muokkaus: 14.11.2014